tirsdag 26. mars 2013

KOPPKAKE 5 MINUTT


Koppkake....hmm....
Eg må nok innrømme min skepsis til dette prosjektet, men eg heiv meg rundt og gjorde eit forsøk. Eg vil nok gjere ein del endringar neste gong då eg syns kaka vart litt tørr, men ellers er dette ein kjapp og enkel måte å få seg litt sjokoladekake på!
:)


4 ts kveitemjøl


4 ts sukker 


2 ts kakaopulver
1/2 ts bakepulver


4-5 dråpar vanlijeekstrakt 


1 egg 


Bland veldig godt 


3 ts melk
3 ts olje
3 ts sjokoladechips/bitar


Bland godt sammen igjen, og sett i mikroen i ca 3 min på høgaste stille. Min kopp stod i mikroen i 3 minutt og 20 sekund på 800W, men då syns eg som sagt at kaka vart tørr. Eg vil mest truleg skippe vaniljeekstrakten neste gong og ha den på i underkant av 3 minutt.

Snart Påske folkens!
:)

~BENTE~

3 kommentarer:

 1. Det fekk eg og lyst å prøve! Skummelt om det er SO enkelt å få seg eit stykke sjokoladekake.. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kathrine!

   Eg håpar du får med deg at eg gløymde 1/2 ts bakepulver når eg først la ut oppskrifta! Blir ikkje nåke fluff på kaka om det uteblir...he he!

   Bente

   Slett
 2. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

  Jeg la merke til at du har smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Vi er for tiden rangert som den nest største side i verden i vårt marked der vi er i 37 forskjellige land. Alleoppskrifter.no har et stort antall besøkende som genererer høy trafikk fordi har over 20.000 unike besøkende / dag.

  Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Varme hilsen,

  Elin, Alleoppskrifter
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg igjen ein kommentar til meg!
Sånt varmar mitt bloggar ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...